Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2018 23:44 - България търси идиоти
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3628 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Знам, че това не ви харесва, но инстинктът за живот явно ни е много мощен. И инатът също. Унищожаването на образованието не ви свърши работа.

Госпожи и господа, управляващ елит! Вие сте едни и същи и се знаете. Ние също ви знаем. Дали сте опозиция или управляващи е без значение.

Доказахте го с гласуването за гьола гръмко наречен АЕЦ "Белене". За съжаление трябва да признаете неприятната истина, че все още съществуваме (разбирай хората, гласоподавателите или раята - както предпочитате).

Признавам изобретателността ви за двадесет и пет години да ни избиете, но по някакво чудо още живеем. Населяваме територията, така да се каже. Какво ядем, какво пием, какво дишаме си е наша работа, но продължаваме да мърдаме, че дори и данъци да плащаме.

Знам, че това не ви харесва, но инстинктът за живот явно ни е много мощен. И инатът също. Унищожаването на образованието не ви свърши работа.

Унищожаването на медицината – също. Живеем, мама му стара.

Унищожението на съдебната система и отменяне значението на думата справедливост също не довежда до задоволителни резултати.

Културата – вълци я яли! Като казах вълци се сещам, че те са месоядни, а културата ни отдавна е станала на талаш. Така, че и вълците няма да я ядат.

Журналистиката ни е синоним на гнусота.

Направихте всичко, което ви беше по силите, но резултатите не са убедителни. Почти ни видиотихте, убихте, обидихте, унижихте. Но почти. За да има кой да ви понася, трябва да е идиот с коефициент на интелигентност под 20. Ако бяхме всеки един друг народ, отдавна да сме се отказали, ама ние сме инат народ. Не мрем. Петстотин години турско присъствие (за това отделно) не са ни ликвидирали, та с 25 години демокрация ли? Смешници!

Гинки, Пенки, Калинки и всякакви други представители на фауната също не вършат резултат. Картофи, Компири, Круши, Пъпеши, Кауни – също не ни избиха.

Пенсии по 150 лева, подигравки с деца и инвалиди, майчински по 35 лева, постоянно покачване на цени, пазарен терор на чужди корпорации, шуробаджанащина, интриги, поръчкови ченгета, поръчков ГДБОП, поръчкови прокурори, поръчкови журналисти, поръчкови телевизии и вестници. Газене на деца от джипки. Криви пътища, корупция на всякакви нива, съсипана природа, толериране на циганските престъпления, сваляне на обвинения на изроди, оправдавания на престъпници, педофили законотворци. Курви, крадци, и шутове представени като елит. И още много, много, много... Вече нищо не ни учудва.

Затова стига с безуспешните опити. Вие доказано не се нуждаете от народ, а от идиоти. Внесете ги! Направете конкурс, поканете и неправителствени организации. Така няма нужда да се стараете за всичко гореспоменато. Госпожи и господа, управляващ елит, така ще си живеете щастливо, богато и доволно.

Ако целта е да построите една атомна централка, да я взривите и да ни затриете – шапка ви свалям. Така решавате всички главоболия наведнъж. Може би затова по този въпрос сте толкова задружни. Но преди това, наистина, направете конкурс за идиоти от цял свят, защото после няма да има кой да ви избере.

Разбира се дотогава ще направим всичко възможно още да сте на власт (а каквото не успеем, ще го оправите с изборни фалшификации), но силите са ни на изчерпване.

Искрено жив, въпреки...

***
АВТОР: ЕМИЛ ЙОТОВСКИ
Източник: offnews.bg

image

 

 



Гласувай:
5



1. kzone - Аз съм ЗА атомна централа
16.06.2018 06:39
1.во Ще произвежда достатъчно ток не само за цяла България но и за целите балкани и ще остава за продан към Турция или другаде..
2.ро Много по евтина и качествена енергия е това, стига да не го държи някой монопол както в момента половината Ел. Компании се държат от американците..
3.то Няма да ни е първата атомна централа, че толкова да е проблем ай така или иначе всичко е готово, само да се сглоби що има дума, платено и всяка година се дават стотици милиони евро за неизпълнени сделки, пропуснти възможности, подръжки и т.н.
4.то Енергия за дългосрочен план а не на всеки 10 години да се търси ново решение на проблема..
5.то Много по чиста и безопасна енергия.. Даа правилно чухте... Шанса да стане някаква авария и то в такъв мащаб е 1 на милярд и повече.. Ако няма опасна авария няма и изпускане на отровни газове то няма и никаква вреда за околната среда... Не е като да се построи бент да се издавят половината животни и растителност и да се отклоняват и спират реки като променяш по този начин земята и планетата като цяло климата.. А ако ми хвалиш слънчевите панели ... Затова африканците искат атомна централа ама не им позволяват за да са ЕКО и живеят в първобитния строй а болницата със слънчевите си панели трябва да решават дали да им свети крушката или да им работи хладилника с кръв и други неща.. Щото не може да подържа и двете.. Спрете се с тия еко и глупости само лакомите за внимание и за пари без да правите нищо само щот си еко активист и си казал че там ако некой стъпи ще избие мравките живеещи отдолу и хоп ето ти пари.. Ясни сте ми такива, без да знаете и разбирате говорите или сте като диетолозите където според едни шоколада е вреден, според други полезен според трети зависимо от количеството и т.н.
цитирай
2. germantiger - ...
16.06.2018 13:36
руска кучко

забравила си 45 години кому онанизъм и лагери

и да ти припомня

ако сега напишеш нещо срещу властта - нищо нма да ти се случи или уволнение наймного от работа

ако по татово време плюеше по русия или партията - затриваха ти живота в лагер

ИСТИНИ!
цитирай
3. lunaforlife - А аз - Луна, търся звезда!
16.06.2018 14:04
цитирай
4. elianna - Смрадливецо поради що мърсуваш в блога ми?
16.06.2018 16:31
germantiger написа:
руска кучко

забравила си 45 години кому онанизъм и лагери

и да ти припомня

ако сега напишеш нещо срещу властта - нищо нма да ти се случи или уволнение наймного от работа

ако по татово време плюеше по русия или партията - затриваха ти живота в лагер

ИСТИНИ!


ХОДИ ДА СЕ РЕПЧИШ НА МОМЧЕТО ОТ OFF NEWS, което заради такива вмирисани боклуци като теб не може да се реализира в родината си.
цитирай
5. elianna - германският тигър се оказа едно смрадливо старче
16.06.2018 19:00
пиянде и деграде.
освен да дриска по чужди блогове друго не знае.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171956
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031